Osobnosti mého srdce 1. díl - Tom Schilling

1. dubna 2016 v 15:00 |  Osobnosti, které ovlivnili můj život
Dnes začneme trochu netradičně, rozhodla jsem se totiž, že začnu psát serii o osobnostech, které nějakým způsobem ovlivnili můj život. Ať už jde o herce, zpěváky, spisovatele, politiky či jiné osobnosti. Článek bude vždy obsahovat základní informace o dané osobě, nejkvalitnější tvorbu, fotky a nakonec moje spojení s danou osobou.

Můj první článek bude o osobnosti, která je mému srdci nejblíže, proto si zaslouží čestné první místo. Tou osobností je německý herec Tom Schilling.



Celé jméno: Tom Schilling

Datum narození: 10. února 1982

Věk: 34 let

Rodné město: Berlín, Německo

Povolání: Herec

Hudební kariéra: Tom Schilling and The Jazz Kids

Filmografie:

Auf Kurze Distanz - 2016
Tod den Hippies! Es lebe der Punk! - 2015
Posthumous - 2014
Suite Francaise - 2014
Who I am? - Kein System ist sicher - 2014
Unsere Mütter, Unsere Väter - 2013
Oh, Boy - 2012
Mein Kampf - 2009
Pornorama - 2007
Wigald - 2006
Napola - Elite für den Führer - 2004

Proč zrovna on?

On je moje představa o dokonalém muži, ať už je kýmkoliv. A pravdou zůstává, že se tento fakt odráží i v mém osobním životě. Nejdůležitější osoba v mém životě, což je můj přítel, je v hodně ohledech jako on. Vzhledově, chováním, stylem oblékání i povahou.
A navíc, je přece dokonalé, když někdo, komu je 34 let umí občas vypadat jako když je mu o 10 let méně.
Co se týče jeho filmových rolí, je to dokonalý herec, co do hraní dává vše i své srdce. Všechny jeho postavy mají pár znamení, které je všechny spojuje.
Tom ve filmech většinou hraje outsidera, nebezpečného psychopata, psychicky nemocného člověka nebo někoho se sklony k páchaní sebevražd, navíc je kolikrát černá ovce rodiny.. To je další důvod proč zrovna Tom a ne někdo jiný. Se všemi jeho postavami se totiž mohu na 80% ztotožnit.

Fotografie:

photo tumblr_ln3pwp9Csm1qlewquo1_500.jpg


photo tumblr_n0urlqaVSe1qzrqgko1_r1_500.jpg


photo TomSchillingGoldenBearLoungeOpeningBMWBeHGLqe09TLl.jpg

photo large.jpg

 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama