Osobnosti mého srdce 3. díl - Ben Foster

3. dubna 2016 v 15:00 |  Osobnosti, které ovlivnili můj život
Máme tu dnes třetí díl série o mých oblíbených osobnostech. Ta dnešní je americký herec Benjamin A. Foster.
Za svůj život natočil spousty filmů, ale mě nejvíce ze všeho oslovil snímek s názvem Bang, Bang, You are dead.
Tento film je především tím důvodem, proč je další z mých oblíbenců zrovna Ben.



Celé jméno: Benjamin A. Foster

Datum narození: 29. října 1980

Věk: 36 let

Rodné město: Boston, Massachusetts, USA

Povolání: Herec

Filmografie:

Warcraft movie - 2016
Symptom Pandorum - 2009
The Messenger - 2009
Alpha Dog - 2006
Bang, Bang, You are dead! - 2002

Proč zrovna on?

Všimli jste si, že Ben v sobě ukrývá určité podobnosti s předchozími dvěma osobnostmi?
Vídíte především tu podobnost mezi Benem a Aaronem?
Bena jsem objevila při shlédnutí snímku Bang, bang, you are dead. V době, když jsem se na to dívala,
se celý můj život točil hlavně kolem šikany ve škole a tak tenhle snímek pro mě byl vcelku aktuální a srdcervoucí.
Snažila jsem se v něm najít nějaké odpovědi na nezodpovězené otázky.
Později jsem měla možnost vidět film Alpha Dog. Tam Ben hrál naprostou lidskou svini, och, byl mi tak podobný...
Hlavní důvod, proč je mnou tak oblíbený je ten, že opět jeho postavy zapadají do mé skládačky životního příběhu.
Druhý je ten, že společně ještě s jedním hercem, o kterém bude pojednávat další článek, uzavírá jakousi
prokletou čtveřici. Schválně jestli vám to po dalším článku dojde, proč jsou to zrovna tihle čtyři.


Fotografie:

photo 4a0c27979ef445151239cf23d720c915.jpg


photo Ben-Foster-image-15.jpg


ben foster photo: Ben Foster Ben_Foster-1.jpg


photo BenFosterAlphaDogSundancePremiereXWIJ88MHqbUl.jpg
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama